TERENGGANU ALL BIKERS (TAB) COMMUNITY
Selamat Datang ke TERENGGANU ALL BIKERS (TAB) COMMUNITY. Forum untuk apa jua berkaitan dunia permotoran.

Selamat berforum dan senyum sokmo.

TERENGGANU ALL BIKERS (TAB) COMMUNITY

Terengganu Bikers For All Community


You are not connected. Please login or register

★ ZONE1 BIKERZ ONLINE SHOP ★

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 ★ ZONE1 BIKERZ ONLINE SHOP ★ on Thu Apr 08, 2010 10:48 am

HazwaN


TABC Moderator
TABC Moderator

Salam to all TABCian Smile. ZONE1 BIKERZ ONLINE SHOP managed by HuzzonE Enterprise (TR0096319-X) is distributor for original SCOYCO riding gears. We have Riding Jackets, Riding Pants, Knee Protectors, Magnet Bags and Riding Gloves. Our base @ East Coast of Peninsular Malaysia, Terengganu.

If interested; please call / SMS to +6016 943 0721, PM / email to zone1bikerz@gmail.com

Payment Term: CASH - you can pay via Internet Banking, Bank Counter or Cash Deposit Machine to these bank accounts >>>

a) HSBC Bank - 0021 1377 7025
b) Maybank - 1630 1907 4708

The stock we have right now are :


RIDING JACKET SECTION



Item No: JK17 ; Size Available: L - 1 Nos , XL - 0 Nos , XXXL - 1 Nos ; Color Available: Black ; Main Material: 1680D & 60OD Oxford , 450D Nylon ; Price: RM 230.00 UPDATE



Item No: JK22 ; Size Available: S - 0 Nos (White - 0, Black - 0) , L - 2 Nos (White) ; Main Material: 450D Nylon (Mesh + Cordura) ; Price: RM 230.00 UPDATE



Item No: JK23 ; Size Available: M - 2 Nos (Black - 1, Blue - 1) , L - 2 Nos , XL - 2 Nos ; Color Available: Black, Blue - Size M ; Main Material: 450D Teflon ( Rain Proof Material ) ; Price: RM 300.00 UPDATE



Item No: JK25 ; Size Available: L - 1 Nos ; Color Available: Black ; Main Material: 450D Nylon, 1680D Oxford ; Price: RM 380.00 UPDATE



SCOYCO RIDING JACKET MODEL JK26 (SPORT & LIGHT JACKET)
Item No: JK26 ; Size Available: M - 3 Nos (Black) , L - 2 Nos (Black) , XL - 1 Nos (Black) ; Main Material: 600D Nylon, 500D Reflective Fabric, 380D Spandex Jacquard ; Price: RM 220.00 UPDATE



SCOYCO ALL WEATHER TOURING JACKET MODEL JK16 (PAIRED WITH RIDING PANT PO17 BECOME 1 PIECE TOURING SUIT)
Item No: JK16 ; Size Available: XL - 1 Pcs (Black Colour with Yellow Line) ; Main Material: 450D, 1680D Rib, 600D Reflective Fabric, 500D ; Price: RM 320.00 UPDATE



* FREE accessories for Jacket - hard elbow/arm pad, hard shoulder pad & soft back pad *



Last edited by hazwan on Tue Apr 13, 2010 7:01 pm; edited 4 times in total


_________________
http://zone1bikerz.blogspot.com/

HazwaN


TABC Moderator
TABC Moderator


_________________
http://zone1bikerz.blogspot.com/

HazwaN


TABC Moderator
TABC Moderator


_________________
http://zone1bikerz.blogspot.com/

HazwaN


TABC Moderator
TABC Moderator


_________________
http://zone1bikerz.blogspot.com/

HazwaN


TABC Moderator
TABC Moderator


_________________
http://zone1bikerz.blogspot.com/

HazwaN


TABC Moderator
TABC Moderator


_________________
http://zone1bikerz.blogspot.com/

7 Re: ★ ZONE1 BIKERZ ONLINE SHOP ★ on Thu Apr 08, 2010 11:18 am

rihuhs


hoho.. abg wan kita bukok keda baru doh cheers

dok rajin gi lagi.. nk wat guane, xdok di ganu le ni.. kalu dang buleh gok singgoh tengok2 barang Cool

8 T/kasih atas sumbangan on Mon Apr 12, 2010 7:31 pm

HjRamdan


TABC Moderator
TABC Moderator
Assalamualaikum...

Jutaan terimakasih diucapkan kpd ZONE1 BIKERZ krn sudi menyumbangkn 5 barangan motor untuk menjadi hadiah Lucky draw dlm Majlis Silaturahim pd 16/04/2010 nanti.

Budi baik akan dikenang...muga dimurahkan lagi rezeki..
Barangan hadiah ini amat bererti buat bikers yang akan memilikinya...
Istimewa....

terimakasih sekali lagi dr kami.... Very Happy

9 Re: ★ ZONE1 BIKERZ ONLINE SHOP ★ on Wed Apr 21, 2010 11:59 am

MaMmUu


smoga rezeki bertambah...

http://tec-online.forumotion.com

Admin


TABC Administrator
TABC Administrator

http://zone1bikerz.blogspot.com/

Admin


TABC Administrator
TABC Administrator

http://zone1bikerz.blogspot.com/

Admin


TABC Administrator
TABC Administrator

http://zone1bikerz.blogspot.com/

Admin


TABC Administrator
TABC Administrator

http://zone1bikerz.blogspot.com/

14 Re: ★ ZONE1 BIKERZ ONLINE SHOP ★ on Thu Apr 22, 2010 12:03 pm

rihuhs


ade panduan ukuran utk saiz tak?

"FREE accessories for Jacket - hard elbow/arm pad, hard shoulder pad & soft back pad" tu utk masa terhad ke, sementara stok masih ade ke @pun memang confirm buleh? Rolling Eyes

15 Panduan Ukuran Saiz & Jacket Accessories on Thu Apr 22, 2010 12:13 pm

HazwaN


TABC Moderator
TABC Moderator
rihuhs wrote:ade panduan ukuran utk saiz tak?

"FREE accessories for Jacket - hard elbow/arm pad, hard shoulder pad & soft back pad" tu utk masa terhad ke, sementara stok masih ade ke @pun memang confirm buleh? Rolling Eyes

Panduan tu ada bro..tp tak berapa tepat sebab setiap orang lain comfort size nya. Ada yang suka ngam2, ada yang suka longgar skit, ada yang suka muat2 badan. Jadi kesimpulannya test dulu baru beli atau beli dulu baru test klau dop muat bleh tukar Cool

FREE accessories tu memang confirm boleh apabila membeli jacket. Bukan dijual berasingan. Wink


_________________
http://zone1bikerz.blogspot.com/

16 Re: ★ ZONE1 BIKERZ ONLINE SHOP ★ on Thu Apr 22, 2010 12:52 pm

rihuhs


HazwaN wrote:
rihuhs wrote:ade panduan ukuran utk saiz tak?

"FREE accessories for Jacket - hard elbow/arm pad, hard shoulder pad & soft back pad" tu utk masa terhad ke, sementara stok masih ade ke @pun memang confirm buleh? Rolling Eyes

Panduan tu ada bro..tp tak berapa tepat sebab setiap orang lain comfort size nya. Ada yang suka ngam2, ada yang suka longgar skit, ada yang suka muat2 badan. Jadi kesimpulannya test dulu baru beli atau beli dulu baru test klau dop muat bleh tukar Cool

FREE accessories tu memang confirm boleh apabila membeli jacket. Bukan dijual berasingan. Wink

ooo.. gitu ke.. hmm.. tapi saiz jaket tu kira stended mcm jaket biase la owk?

bereh2.. insya-Allah kalu ambe nk bli ambe roger Wink

17 Re: ★ ZONE1 BIKERZ ONLINE SHOP ★ on Thu Apr 22, 2010 12:56 pm

HazwaN


TABC Moderator
TABC Moderator
rihuhs wrote:
HazwaN wrote:
rihuhs wrote:ade panduan ukuran utk saiz tak?

"FREE accessories for Jacket - hard elbow/arm pad, hard shoulder pad & soft back pad" tu utk masa terhad ke, sementara stok masih ade ke @pun memang confirm buleh? Rolling Eyes

Panduan tu ada bro..tp tak berapa tepat sebab setiap orang lain comfort size nya. Ada yang suka ngam2, ada yang suka longgar skit, ada yang suka muat2 badan. Jadi kesimpulannya test dulu baru beli atau beli dulu baru test klau dop muat bleh tukar Cool

FREE accessories tu memang confirm boleh apabila membeli jacket. Bukan dijual berasingan. Wink

ooo.. gitu ke.. hmm.. tapi saiz jaket tu kira stended mcm jaket biase la owk?

bereh2.. insya-Allah kalu ambe nk bli ambe roger Wink

Jacket Asian size bro..standard macam jacket2 yang lain. Orait..no problem Wink


_________________
http://zone1bikerz.blogspot.com/

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum