TERENGGANU ALL BIKERS (TAB) COMMUNITY
Selamat Datang ke TERENGGANU ALL BIKERS (TAB) COMMUNITY. Forum untuk apa jua berkaitan dunia permotoran.

Selamat berforum dan senyum sokmo.

TERENGGANU ALL BIKERS (TAB) COMMUNITY

Terengganu Bikers For All Community


You are not connected. Please login or register

WTB : KAWASAKI ZRX1200R

Go to page : Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 2]

26 Re: WTB : KAWASAKI ZRX1200R on Sun Aug 29, 2010 10:47 pm

Transformers


onizuka82 wrote:
ajips wrote:salam...

Fuhhhhhhhhh....!!....fuhhhhhhhh...!!...

Haa...kan betul....fariz kalu beli barang musti tiba2 je..alih-alih dah beli...cam beli bunge ni lah..

Kasi lah upload bunge baru kau tuh..! Aku pung nak tgk walau x dpt sentuh...x pun bawak pegi majlis buka posa ahli tab hr selasa nihh...call hj dulu n jadi ahli...barulah fariz kemahiran hidup namanya...

He..he..!..brp riban kau amik kat chear tu bro..?


Rgds,
Ckg ajips


belum boleh tunjuk la. baru booking, lepas raya baru boleh angkat. loan baru nak submit ari ni.aku beli 50k.
jd ke ambk zrx kat chear tu.. wape arge mtor tu

27 Re: WTB : KAWASAKI ZRX1200R on Mon Aug 30, 2010 8:56 am

ajips


Salam...

Tahniah lah Fariz..dah beli zxr idaman...!..

Kang nanti nak ambik kat chear kuantan tu call la aku...nak gi kuantan gak..panas enjin + nak cari riding gear ni..tukar glove (pasal dah koyak kedua2 kiri dan kanan)...nak ushar2 kasut ride and macam2 lagi...

call jgn tak call...pas tu boleh ngetes top speed kat LPT dalam 30km...!!..he..he..! Twisted Evil Twisted Evil


rgds,
ckg ajips

28 Re: WTB : KAWASAKI ZRX1200R on Mon Aug 30, 2010 1:05 pm

onizuka82


ajips wrote:Salam...

Tahniah lah Fariz..dah beli zxr idaman...!..

Kang nanti nak ambik kat chear kuantan tu call la aku...nak gi kuantan gak..panas enjin + nak cari riding gear ni..tukar glove (pasal dah koyak kedua2 kiri dan kanan)...nak ushar2 kasut ride and macam2 lagi...

call jgn tak call...pas tu boleh ngetes top speed kat LPT dalam 30km...!!..he..he..! Twisted Evil Twisted Evil


rgds,
ckg ajips

boleh,takde hal. terfikir gak nak ajak mu amik moto nanti. kalau sorang-sorang tak berapa disarankan terutama beginner macam aku. bab nak test top speed tu hambo tak berani lagi..biasa la beginner Very Happy

29 Re: WTB : KAWASAKI ZRX1200R on Wed Sep 01, 2010 8:33 am

ajips


Salam...

Okeh bos...call/sms nanti bila nak ambik moto di kuantan...ada simpan h/p no aku lagi kan?.

leh panas enjin..

Sape nak ikut gi kuantan panas enjin + mengiringi muto baru balik ke kuala terengganu..?


rgds,

30 Re: WTB : KAWASAKI ZRX1200R on Thu Sep 02, 2010 12:34 pm

MaMmUu


jumaat 03.09 mamuu n geng disc panaskan engin ke kuantan...

gian looo...lama dok ride.

http://tec-online.forumotion.com

31 Re: WTB : KAWASAKI ZRX1200R on Thu Sep 02, 2010 1:01 pm

ajips


Salam...


Alahai...dah balik kg. la hari ni......



rgds,
ckg ajips

32 Re: WTB : KAWASAKI ZRX1200R on Thu Sep 09, 2010 6:00 pm

MaMmUu


ajips wrote:Salam...


Alahai...dah balik kg. la hari ni......



rgds,
ckg ajips

mamuu pong balik kulim ptg rabu 8hb...
sampai kulim cari nasik kandaq dulu...hehehe

http://tec-online.forumotion.com

33 Re: WTB : KAWASAKI ZRX1200R on Fri Sep 10, 2010 12:30 am

ajips


salam..

Mammu orang kedah ka?...ingat asal tganu..!..


scratch scratch


rgds,
ckg ajips

34 Re: WTB : KAWASAKI ZRX1200R on Fri Sep 10, 2010 7:39 pm

MaMmUu


ajips wrote:salam..

Mammu orang kedah ka?...ingat asal tganu..!..


scratch scratch


rgds,
ckg ajips

mamuu anok jati trangganu laaa
mem besaq orang kulim...jgn marah aaaaa

lol! lol!

http://tec-online.forumotion.com

35 Re: WTB : KAWASAKI ZRX1200R on Sat Sep 18, 2010 11:57 am

ajips


onizuka82 wrote:
ajips wrote:Salam...

Tahniah lah Fariz..dah beli zxr idaman...!..

Kang nanti nak ambik kat chear kuantan tu call la aku...nak gi kuantan gak..panas enjin + nak cari riding gear ni..tukar glove (pasal dah koyak kedua2 kiri dan kanan)...nak ushar2 kasut ride and macam2 lagi...

call jgn tak call...pas tu boleh ngetes top speed kat LPT dalam 30km...!!..he..he..! Twisted Evil Twisted Evil


rgds,
ckg ajips

boleh,takde hal. terfikir gak nak ajak mu amik moto nanti. kalau sorang-sorang tak berapa disarankan terutama beginner macam aku. bab nak test top speed tu hambo tak berani lagi..biasa la beginner Very Happy


Salam..

Dah lepas raya dah ni...kang call la aku bila nak ambik ZRX1200 kau tu kat chear Kuantan..

Dah gian nak ride jauh nihh..nak tunggu ride kt-kulim-penang-grik-kt tuuh lama lagi...hujung oktober..mana leh tahan..!


rgds,
ckg ajips Laughing

36 Re: WTB : KAWASAKI ZRX1200R on Tue Sep 21, 2010 12:18 pm

MaMmUu


hujung sept kita mitok aji wat trip se...ride to kuantan.

lol! lol!

http://tec-online.forumotion.com

37 Re: WTB : KAWASAKI ZRX1200R on Tue Sep 21, 2010 12:51 pm

ajips


Salam...

SETUjuu.

Gi cameron la..lalu gua musang. Guane.?



rgds,
ckg ajips

38 Re: WTB : KAWASAKI ZRX1200R on Wed Sep 22, 2010 11:07 am

MaMmUu


ajips wrote:Salam...

SETUjuu.

Gi cameron la..lalu gua musang. Guane.?



rgds,
ckg ajips

a'aaaah...layan lap towwwwww

http://tec-online.forumotion.com

39 Re: WTB : KAWASAKI ZRX1200R on Wed Sep 22, 2010 3:47 pm

HjRamdan


TABC Moderator
TABC Moderator
MaMmUu wrote:hujung sept kita mitok aji wat trip se...ride to kuantan.

lol! lol!




Maaf...
ambe dok dang bro.....

kita wat bln ocktober lah...

bulan september btul2 cbuk..
almaklum masih dlm raya..

lagipn lps raya byk kerja perlu dibereskan....

byk sesangat tertinggal...
jadi kena concentrate kerja jap..hehe..
pas ni kita wat nat2 minggu lah..

ke guaner?


_________________
"" Allah Berjanji... Sesiapa Yang Melakukan Kebaikan Demi Keikhlasan...Pasti Akan DiRahmatiNya Dan Mencapai Kejayaan"".

40 Re: WTB : KAWASAKI ZRX1200R on Wed Sep 22, 2010 9:43 pm

MaMmUu


atas abg aji blaker...mamuu follow je.

http://tec-online.forumotion.com

41 Re: WTB : KAWASAKI ZRX1200R on Sat Oct 09, 2010 11:35 pm

myjeff


salam perkenalan kepada semua bikers.
ambe orang baru, kalu ada projek ape2, ajok la ambe skali deh.

42 Re: WTB : KAWASAKI ZRX1200R Today at 3:52 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum