TERENGGANU ALL BIKERS (TAB) COMMUNITY
Selamat Datang ke TERENGGANU ALL BIKERS (TAB) COMMUNITY. Forum untuk apa jua berkaitan dunia permotoran.

Selamat berforum dan senyum sokmo.

TERENGGANU ALL BIKERS (TAB) COMMUNITY

Terengganu Bikers For All Community


You are not connected. Please login or register

Kawasaki Z750 Untuk Dijual

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Kawasaki Z750 Untuk Dijual on Mon Oct 18, 2010 12:06 pm

wanmagna

avatar
Nak menjual kepada yang berminat:
Milikan : 4 Org
Batuan : 36,000KM Running
Kondisi : Excellent
Eksiden : Tiada
Buatan / Register : 2007
Harga : RM 45000.00 Cash
Roadtax : Jun 2011
Tayar : Newly change 1/10/10 Michelin Sport

Barangan:
1. Ekzos Yoshimura Japan Original
2. Windshield Ermax
3. Scottoiler
4. Slider
5. Tail Light + Signal
6. Belly Pan
7. Rear Hugger
8. Aluminium Brake Cap











Phone : 0199073166

2 Re: Kawasaki Z750 Untuk Dijual on Wed Nov 24, 2010 3:25 pm

wanmagna

avatar
harga baru n special ditawarkan kepada yang berminat: RM 43000.00

3 Re: Kawasaki Z750 Untuk Dijual on Fri Nov 26, 2010 12:42 am

shue


a'kum waan ekzos n windsshied tu tak nak jual ke ?

4 Re: Kawasaki Z750 Untuk Dijual on Mon Nov 29, 2010 9:29 am

wanmagna

avatar
shue wrote:a'kum waan ekzos n windsshied tu tak nak jual ke ?

woooo...lambat la bro...motor dah terjual dah semalam...

5 Re: Kawasaki Z750 Untuk Dijual on Mon Nov 29, 2010 11:46 am

HazwaN

avatar
TABC Moderator
TABC Moderator
wanmagna wrote:
shue wrote:a'kum waan ekzos n windsshied tu tak nak jual ke ?

woooo...lambat la bro...motor dah terjual dah semalam...

Abis nk angkat motor amende plok pasni wan?


_________________
http://zone1bikerz.blogspot.com/

6 Re: Kawasaki Z750 Untuk Dijual on Mon Nov 29, 2010 2:09 pm

wanmagna

avatar
HazwaN wrote:
wanmagna wrote:
shue wrote:a'kum waan ekzos n windsshied tu tak nak jual ke ?

woooo...lambat la bro...motor dah terjual dah semalam...

Abis nk angkat motor amende plok pasni wan?

Sabo wan...
Tengok Kawasaki Offer Berapa lak..Dengar versys dia tawar RM33000.Yang baru punya...08/09/10

7 Re: Kawasaki Z750 Untuk Dijual on Mon Nov 29, 2010 3:19 pm

HazwaN

avatar
TABC Moderator
TABC Moderator
wanmagna wrote:
HazwaN wrote:
wanmagna wrote:
shue wrote:a'kum waan ekzos n windsshied tu tak nak jual ke ?

woooo...lambat la bro...motor dah terjual dah semalam...

Abis nk angkat motor amende plok pasni wan?

Sabo wan...
Tengok Kawasaki Offer Berapa lak..Dengar versys dia tawar RM33000.Yang baru punya...08/09/10

Mung tgk katne Versys baru ada jual RM33K? Murah dari ER6N towww...


_________________
http://zone1bikerz.blogspot.com/

8 Re: Kawasaki Z750 Untuk Dijual on Mon Nov 29, 2010 4:40 pm

wanmagna

avatar
HazwaN wrote:
wanmagna wrote:
HazwaN wrote:
wanmagna wrote:
shue wrote:a'kum waan ekzos n windsshied tu tak nak jual ke ?

woooo...lambat la bro...motor dah terjual dah semalam...

Abis nk angkat motor amende plok pasni wan?

Sabo wan...
Tengok Kawasaki Offer Berapa lak..Dengar versys dia tawar RM33000.Yang baru punya...08/09/10

Mung tgk katne Versys baru ada jual RM33K? Murah dari ER6N towww...

Promosi akhir tahun..sebab di ank clear all stok lama...Dulu harga ER6N CBU pun lebih kurang Versys CBU gak..

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum